Over ons

Historie

Garage Remko

Pand Autobedrijf Remko in Eindhoven
Parkeerplaats bij Autobedrijf Remko in Eindhoven

Autobedrijf Remko te Eindhoven is een BOVAG erkend universeel garagebedrijf dat zich heeft toegelegd op het onderhouden en repareren van alle merken auto’s en bedrijfswagens. De oorsprong van ons bedrijf ligt in Son op industrieterrein Ekkersrijt, waar in 1984 is gestart met het onderhouden en repareren van bedrijfsvoertuigen.

Destijds is de keuze gemaakt om als bedrijf niet aan de verkoop van auto’s te gaan doen maar ons geheel toe te leggen op de onderhoud en reparatie van bedrijfswagens en personenwagens en hierin uit te groeien tot een professionele partner voor zowel de particuliere klant als de zakelijke klant.

Door de jaren heen is het klantenbestand gegroeid waardoor een verhuizing noodzakelijk was, in 1998 zijn wij dan ook verhuisd naar ons nieuwe pand op industrieterrein Kapelbeemd in Acht. De huidige werkplaats bestaat uit vier hefbruggen en 20 meter lange werkput waar in principe elk voertuig ongeacht de lengte en/of hoogte op terecht kan, van personenauto’s tot vrachtwagens en van campers tot touringcars.

Daarnaast hebben er de afgelopen decennia verschillende ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van auto-elektronica en alles wat daarbij komt kijken. Omdat wij als bedrijf ook verder kijken hebben wij ons de laatste 20 jaar gespecialiseerd in auto-elektronica en het opsporen en verhelpen van storingen in het motormanagementsysteem.

Omdat wij over de meest geavanceerde uitleesapparatuur en meetapparaten op dealerniveau beschikken kunnen wij alle storingen voor alle merken auto’s oplossen. “Bijblijven” is hierbij het sleutelwoord en hiervoor zorgen wij dan ook door middel van het volgen van cursussen en opleiding en daarnaast natuurlijk serieus en professioneel bezig zijn met het vak.

Ook voor collega autobedrijven staan wij graag klaar en dit heeft dan ook gezorgd dat wij een bekende naam in de regio zijn geworden.